Next Level call

Geen sales call, wel gratis gebruikmaken van mijn hoofd

Een beetje ervaren ondernemer prikt dwars door al die sales trucjes heen (ik in elk geval wel).

Daar doe ik dus niet aan.

Bij mij krijg je geen sales call. Je mag wel 45 minuten gratis gebruikmaken van mijn hoofd en ontdekken welke mogelijkheden ik voor je zie.

Huh? Tell me more!

Het onmogelijke mogelijk maken

Ik hou ervan.

Daarom help ik ervaren ondernemers om hun bedrijf als een malle te laten groeien terwijl ze minder hard gaan werken.

En dan niet door simpelweg je prijzen te verhogen of je aanbod uit te kleden. Daarvoor ben je bij mij aan het verkeerde adres.

Ik spreek je wel graag als je

  • Een goedlopend bedrijf hebt dat je verder wilt gaan opschalen. Maar dan wel met behoud van de kwaliteit die je levert. Want je wilt geen klanten, je wilt fans.
  • Benieuwd bent hoe je meer vanuit jouw Zone of Genius kan gaan ondernemen. Al is dat lekker vaag gelul. Ik bedoel dus dat je alleen nog dat gaat doen waar je hart ├ęcht van in de fik gaat.
  • Wilt weten welke kansen er liggen om jouw bedrijf slimmer in te richten en te automatiseren. En dan wel zonder techniek paniek.

Sounds like a match?

Plan dan een gratis call van 45 minuten in. Je ontdekt hoe je duurzaam kan gaan opschalen, zonder trukendoos dus.

Wil je daar samen met mij mee aan de slag? Dan bespreken we ook of je in aanmerking komt voor mijn 1-op-1 programma The Next Level.

Doe het met liefde

Ik kan je alleen goed helpen als ik veel van je weet. Beantwoord de vragen zorgvuldig en met wat liefde, dan mag je gratis gebruik maken van mijn hoofd.

Het kan zijn dat ik op basis van jouw antwoorden al kan inschatten dat ik je niet kan helpen of dat iemand in mijn netwerk je juist beter kan helpen. Dan annuleer ik de afspraak en stuur ik je even een mail. Want ik wil niet onnodig jouw en mijn tijd wil verspillen.