The Next Level - 1-op-1 coaching

Veel harder groeien met je bedrijf, zonder jezelf helemaal de tandjes te werken

Hoe blijf je het juiste doen binnen je bedrijf om verzekerd te zijn van duurzame groei én rust in je hoofd?

Door dappere keuzes te maken en alleen nog dát stukje zelf uit te voeren waar je hart van in de fik gaat.

Ja, dat kan gewoon. Let me show you how.

Weet je wel hoe goed je bent?

Ja tuurlijk wéét je dat, want je klanten zeggen het bijna dagelijks tegen je.

Leuk voor je ego, vind jij. En ook hartstikke handig, die enthousiaste testimonials. Zo trek je eenvoudig weer nieuwe klanten aan. Hoe je aan klanten komt, hoef ik jou helemaal niet uit te leggen.

Maar ondertussen twijfel je toch of je je prijzen wel kunt verhogen. En denk je ook dat je klanten alleen maar zo blij met je zijn omdat je zo hard voor ze rent. Dát is waarom je kwaliteit kunt leveren. De belangrijkste reden dat je bedrijf goed loopt.

Toch?

Want dat doe je, keihard werken

Daardoor voelt je bedrijf steeds zwaarder.

Hoe harder het groeit, hoe meer jij voelt dat je het plezier en de controle dreigt te verliezen. En dat het ook steeds meer tijd opsnoept van je privéleven.

Je had nooit gedacht dat je succes een last kon worden.

Het voelt ook een beetje raar om dat te zeggen. Ondankbaar zelfs. Maar daar begint het toch steeds meer op te lijken. Als een soort Bokito die elk moment kan uitbreken om je tegen de vlakte te slaan. Vooral als je even zou stilstaan om dat bedrijf van jou eens goed in de ogen te kijken.

Doodeng.

Stel je voor wat er dan gebeurt

Iedereen weet dat je een Bokito nooit rechtstreeks aan moet kijken.

Dus dat doe je ook niet. Je bent niet gek. Je moet door.

Maar wat nou als je succes er steeds meer voor zorgt dat jíj degene bent die achter de tralies zit? Opgesloten in je eigen bedrijf en een uit de klauwen gegroeide marketingmachine die je moet onderhouden.

Terwijl daar buiten een heel leven gaande is waar je ook wel aan zou willen deelnemen. Meer dan nu lukt in elk geval.

Wat te doen?

Tijd om Boki… eh je bedrijf uit te zetten in het wild. Meer los te laten.

Afscheid nemen van je niet-zo-ideale klanten bijvoorbeeld. Of een deel van je aanbod afstoten waardoor je beter kunt focussen op het deel waar je echt plezier uithaalt. En meer automatiseren en uitbesteden, zodat je niet alles meer zelf hoeft te doen.

Met een slim ingericht bedrijf, goede processen en de juiste strategie groeit het nog steeds door terwijl je zelf meer vrijheid krijgt om te genieten van de rest van je leven. En van alle mooie dingen die je met jouw klanten bereikt.

Hoe je dat precies doet, hoef je niet allemaal zelf uit te vogelen.

Ik wijs je graag de weg in de jungle van kennis en keuzes die je daarin kunt (en moet) maken. Als jij dan belooft dat je samen met mij ook aan je eigen groei gaat werken. Anders dondert de boel alsnog in elkaar, want je bedrijf kan nooit harder groeien dan jijzelf.

Daarom nog één keer mijn vraag: weet je wel hoe goed je bent?

En geloof je het ook?

Bijna, let’s talk

Instappen bij Yvette was de beste beslissing ooit

Mariska van der Meij

De afgelopen 12 maanden ben ik een enorme transformatie doorgegaan met behulp van Yvette. Als moeder van twee jonge kinderen verlangde ik naar minder stress, minder hard maar slimmer werken en daardoor een mooier, steviger bedrijf bouwen dat echt bij mij past.

Dat is gelukt! Ik heb een schaalbaar productaanbod waar ik echt blij mee ben en weet aan welke knoppen ik kan draaien als het even teveel wordt. Hierdoor heb ik altijd tijd voor mijn gezin en de andere dingen die belangrijk voor me zijn.

Yvette heeft heel veel kennis van heel veel zaken én ze is direct met een zachte touch. Dat maakt haar wat mij betreft uniek. Ook is ze altijd bereikbaar voor vragen als ik even vastloop.

Instappen bij Yvette was de beste beslissing ooit.

Wat is The Next Level?

The Next Level is een plek waar je als ondernemer alleen nog maar doet waar jij het allerbeste in bent en waar je écht gelukkig van wordt.

Hoe die plek er precies uitziet, wie er rondlopen en wat een kop koffie (of wat je dan ook verkoopt) er kost, is voor iedereen anders. Dat zoeken we samen uit.

We gaan waarschijnlijk een hoop taken automatiseren of uitbesteden. Misschien moeten je prijzen omhoog. Of omlaag, als die high end hype niet zo lekker voor je heeft uitgepakt. Wellicht moet je een deel van je doelgroep of aanbod afstoten, om alleen nog verder te kunnen groeien in jouw Zone of Genius.

Zelf heb ik mijn e-books en funnels de deur uit gedaan, omdat ik ze niet nodig had. Maar misschien moeten we voor jou juist wél een mooie funnel bouwen om je bedrijf te kunnen opschalen.

Wat zeg ik? Een fucking fantastische funnel waarmee je ver boven de massa uitstijgt. Want ik heb weinig met high end, maar hecht wel veel waarde aan high quality.

Geen (techniek) paniek

Als IT-nerd weet ik precies waar je op moet letten. En ik heb een fantastisch team die kan helpen bij de technische uitvoering. Dus mocht je dingen willen gaan uitbesteden, dan hoef je niet zelf op zoek naar goede experts.

We gaan dus je bedrijf én je leven helemaal doorlichten. Zodat we slim kunnen opschalen, op een gezonde manier die volledig bij jou past. Waardoor de groei van je bedrijf weer een middel wordt om plezier en voldoening te ervaren, in plaats van een doel op zich.

Spannend? Ja, maar ik ben er ook voor je als je een keer op je bek gaat (en ik ben een stuk liever voor je dan jij zelf bent).

Ingewikkeld? Nee, we gaan het juist veel simpeler én leuker maken.

Nice, dat wil ik wel

Hoe ziet dat er praktisch uit?

We gaan in eerste instantie 3 maanden aan de slag. Tijdens een online kick-off van 2 uur stellen we jouw dromen en doelen vast. Maar ook waar het nu tijd en energie ‘lekt’ en wat we slim kunnen automatiseren.

Vervolgens bepalen we welke acties er nodig zijn en wat de grootste prioriteit heeft.

Intensieve 1-op-1 coaching

Ik check elke maandag bij je in. We bespreken hoe de afgelopen week is gegaan, vieren je successen en bepalen wat de focus voor de komende week wordt. Doordat ik altijd weet wat er bij je speelt, kan ik je intensief coachen. We sturen direct bij als je even vastloopt of als iets niet lukt.

Elke 2 weken hebben we een online call van 45 minuten. Vooraf geef je aan wat je wilt bespreken zodat we direct de diepte in kunnen. Het kan over strategie of mindset gaan, maar net zo goed over marketing of slimme oplossingen voor praktische problemen.

Tussentijdse support via WhatsApp

Wat mijn klanten het meest waardevolle aan dit programma vinden, is dat ik er altijd voor ze ben. We go all the way.

Als er iets is, stuur je me een (spraak)berichtje via WhatsApp en krijg je binnen een paar uur antwoord (op werkdagen sowieso binnen 24 uur). Gedoe met een klant, techniek paniek, Hysterische Henriëtte die in je hoofd de boel saboteert... je staat er nooit meer alleen voor.

Next Level Academy

Tot slot krijg je onbeperkt toegang tot de Next Level Academy. Je pikt daaruit wat je nodig hebt (dus ga niet onnodig consumeren). In de Academy staan uitgebreide modules voor efficiënter en productiever werken en je bedrijf slim inrichten en opschalen. Naast een uitgebreide "How-to library" vind je ook alles voor een ijzersterke mindset en het opschalen van je bedrijf.

Even bellen?

Tijdens een gratis call ontdekken we of wij het gouden koppel zijn om 3 maanden te werken aan jouw dromen en doelen. Ben jij er klaar voor?

Yes, maar wat kost het?

Yvette heeft mij enorm geholpen met de groei van mijn business en op persoonlijk vlak

Jorien Haubrich

Ik ging van een dieptepunt naar vertrouwen. Ze zag precies welke stappen juist voor mij waren. Dat resulteerde in een bizarre groei met mijn business.

In 1 maand ging mijn omzet zelfs keer 10!

Yvette staat voor je klaar - op alle vlakken - en voelt feilloos intuïtief aan wat je nodig hebt.

Als je bereid bent het werk te doen kan Yvette je helpen om je grootste potentie te verzilveren.

Wie ben ik dan wel?

Hi! Ik ben Yvette. Maar mijn klanten noemen mij vaak een ‘wandelende ideeën machine’, ‘lopende technologie encyclopedie’ of ‘blinde vlekken tovenaar’.

Ze verdenken me er ook weleens van dat ik paranormale zaadjes eet bij mijn ontbijt. Want dankzij een heftige jeugd, ontwikkelde ik zo’n groot empathisch vermogen dat ik me super goed in anderen kan verplaatsen en precies voel wat iemand nodig heeft. Noem het een kort lijntje met het universum if you like.

Ze noemen me trouwens ook ‘business coach’

Dat wil ik eigenlijk niet, want ik vind dat zo'n vaag gedoe. Er zijn voor zover ik weet ook geen business coaches die doen wat ik doe. Maar feit is wel dat je door die titel waarschijnlijk beter snapt wat ik voor je kan betekenen.

Goed, ik coach dus ervaren ondernemers. Die niet alleen meer uit hun business willen halen, maar ook minder onrust willen en meer van hun leven willen genieten.

Op m’n 17de begon ik met werken en op m'n 19de was ik hypotheekadviseur. Daarna ben ik hypotheeksoftware gaan ontwerpen en later voerde ik complexe projecten uit op strategische posities binnen de IT-branche.

Wil je nog meer over me weten?

Ask me anything

Waar ik in geloof

  • Ik ben niet vies van geld verdienen, als er maar de juiste intentie achter zit. Een mooie missie of creatieve bijdrage aan de wereld? Yes please. Geld verdienen om het geld verdienen? No thanks.
  • Over sommige dingen in het leven doen we te makkelijk. Zoals alles uit het leven halen. Veel mensen nemen genoegen met ‘prima’, maar daar is het leven veel te mooi en bijzonder voor vind ik.
  • De kwaliteitsnorm moet omhoog. In life én business. Als je met mij gaat werken, word je niet alleen een leukere partner, moeder of vriendin. Maar lever je ook een hogere kwaliteit met jouw bedrijf.

Wat iedereen wil weten

  • De investering in het coachtraject is € 4.500 (excl. btw).
  • Het is ook mogelijk om in 3 termijnen van € 1.500 (excl. btw) te betalen.
  • Ik heb bewust gekozen voor een programma van 3 maanden zodat je gemotiveerd bent om er alles uit te halen. Met nagenoeg al mijn klanten werk ik echter 6 - 12 maanden samen omdat ze grootse dromen hebben. Na 3 maanden bespreken we of jij ook wilt verlengen.

Tijdens een gratis call deel ik welke kansen ik voor je zie. We ontdekken of we een wederzijdse klik hebben én of dit programma jou echt gaat helpen. Als ik voel dat iemand anders je beter kan helpen, verwijs ik je met alle liefde door.

Ik wil een gratis call plannen

Veelgestelde vragen en antwoorden

Tijdens onze call beantwoord ik uiteraard ook al jouw vragen. Hieronder lees je alvast de meeste gestelde vragen en antwoorden.

Wanneer kan ik starten?

Ik werk niet met lanceringen waardoor je op elk moment in het jaar kan instappen. Wel is het zo dat ik naast mijn coaching bedrijf ook een automatisering agency heb.

Daardoor kies ik er bewust voor om nog maar een beperkt aantal klanten 1-op-1 te coachen omdat ik wél graag betrokken blijf en er echt voor mijn klanten wil zijn.

Tijdens onze call bespreken we uiteraard ook wanneer je zou kunnen starten.

Waarom maar 3 maanden?

Mijn klanten hebben vaak grootse doelen en dromen. Toch kies ik ervoor om met 3 maanden te starten. Ik geloof namelijk heilig in de Wet van Parkinson. Wat inhoudt dat je net zoveel tijd voor iets neemt als dat je beschikbaar hebt.

Als we direct 6 maanden aan de slag gaan, voel je vaak de eerste 3 maanden nog niet de urgentie om de écht moeilijke shit te fixen.

In de praktijk duurt het programma vaak 4 maanden. We pauzeren namelijk als één van ons vrij neemt. Ik ben zelf elk kwartaal 2 weken vrij en jij gunt jezelf hopelijk ook rust tussendoor. Zo niet, dan zorgen we daarvoor 😉

Aan het einde van het programma kijken we wat je op dat moment nodig hebt en of we het programma verlengen. Met de meeste klanten werk ik 6 tot 12 maanden samen.

Uiteraard kan het voorkomen dat mijn tarief op een dag wijzigt. Dan krijg je een op maat gemaakt voorstel.

Je betaalt als bestaande klant namelijk nooit hetzelfde tarief als een nieuwe klant.

Voor wie is dit programma geschikt?

The Next Level is voor succesvolle en ervaren ondernemers die hun bedrijf willen opschalen, maar die niet privé ten onder willen gaan aan hun zakelijk succes.

Ik werk niet met iedereen, want er moet een wederzijdse klik, vertrouwen en commitment zijn om dit traject te laten slagen.

Daarom gaat er altijd een gratis call aan vooraf.

Wat gebeurt er als ik tijdens dit programma op vakantie ga?

Dan gaan we er allereerst voor zorgen dat je ook tijdens je vakantie écht gaat genieten en even niet met werk bezig bent. Verder is er niets aan de hand. We zetten het programma  even stil en verlengen de 3 maanden met de periode dat jij vrij bent geweest.

Dit geldt overigens niet alleen voor jou, maar ook voor mij aangezien ik elk kwartaal ook 2 weken even oplaad.

Wat kan ik verwachten van onze coachingsessies?

Tijdens onze tweewekelijkse online coachingsessie van 45 minuten (via Zoom) gaan we echt de diepte in om jouw doelen te behalen. We kijken wat er op dat moment speelt en wat het meeste prioriteit heeft.

Dat kan de ene keer een strategisch vraagstuk zijn, terwijl de andere keer de nadruk bijvoorbeeld ligt op het doorbreken van mentale blokkades of het automatiseren van je bedrijf.

Hoelang heb ik toegang tot de Next Level Academy?

Je houdt altijd toegang want als ondernemer ken je misschien wel de uitspraak new level, new devil. De academy is er juist ook voor jou als je ná het programma ergens tegenaan loopt.

In de academy vind je een uitgebreide How-to library met instructievideo's en alles voor een ijzersterke mindset en het succesvol opschalen van jouw bedrijf met een moeiteloos en relaxed gevoel. Dat is ook na afloop van het programma mega waardevol.

Benieuwd of ik je kan helpen?

Plan een gratis call in als je:

  • Een goedlopend bedrijf hebt dat je verder wilt gaan opschalen. Maar dan wel met behoud van de kwaliteit die je levert.
  • Benieuwd bent hoe je veel meer vanuit jouw Zone of Genius kan gaan ondernemen. Zodat je doet waar jouw hart écht van in de fik gaat.
  • Wilt weten welke kansen er liggen om jouw bedrijf slimmer in te richten en te automatiseren.

Verwacht geen sales trucjes. Tijdens onze call van 45 minuten ontdek je simpelweg welke stappen jij kan gaan zetten.

Wil je daar samen mee aan de slag? Dan bespreken we ook of je in aanmerking komt voor The Next Level en wanneer je zou kunnen starten.