Over mij

Ik heb mijn hart verloren aan ambitieuze ondernemers

Ik hou echt van ze.

Van die ondernemers die doorgaan waar anderen stoppen.

Maar ik wil ze ook helpen om hun bedrijf op de juiste manier te laten groeien.

Zodat ze niet ten onder gaan aan hun eigen succes. En genoeg tijd en energie overhouden om van de rest van hun leven te genieten.

Ik ben een soort verrassingsei

Aan de buitenkant ziet het papiertje er voor elke klant hetzelfde uit.

En misschien kwam je vooral voor de chocolade daaronder. Een hogere omzet. Nóg leukere klanten. Vaker op vakantie. Of meer tijd om leuke dingen te doen met de mensen die je dierbaar zijn.

Maar het echte cadeau zit binnenin het ei. En dat is voor iedereen anders.

Een gummetje bijvoorbeeld, waarmee je een heleboel mentale obstakels of overtollig aanbod weg kunt halen. Iets om mee te spelen. Of een bouwwerk wat je in elkaar moet zetten. Zoals een geweldige leeromgeving, of een uitzonderlijk goede funnel.

Stukje kwijt? Of kom je er niet uit? Dan help ik je natuurlijk.

Want ik ben niet zo’n coach die vindt dat jij uiteindelijk zelf tot het antwoord of Grote Inzicht moet komen. Ik geef ook antwoorden. Schuif stukjes naar voren. Daag je soms uit om dat hele ei weg te flikkeren en een andere te pakken, als ik voel dat je dat nodig hebt.

En daar betaal jij mij dan voor

Iets meer dan voor zo’n chocolade-ei in de supermarkt, dus ik laat deze metafoor even los.

Want let’s be honest: als je investeert in jezelf of in je bedrijf gaat het vaak niet om bedragen die je met droge oksels overmaakt.

En hoe weet je of het een goede investering is?

Nu komt er meestal een grootse belofte.

Zag jij al lang en breed aankomen. Je weet hoe marketing werkt en hebt ook al tientallen salesgesprekken gevoerd, je komt niet uit een ei.

(Sorry, deze bal voor open doel kon ik niet laten liggen)

Maar die belofte ga ik hier nu niet doen

Waarom niet?

Ik geloof niet in ‘one size fits all’.

Al mijn klanten zijn anders. Wat voor de een goed werkt, heeft de ander juist helemaal niet nodig.

En nu ik toch bezig ben: ik geloof ook niet in het optuigen van een marketingmachine die jou zo snel mogelijk naar meer klanten en een hogere omzet brengt.

Klinkt misschien fijn, maar als je bedrijf keihard groeit terwijl je vergeet om aan jezelf te werken, kan je het al snel niet meer dragen.

Dat bedoel ik vrij letterlijk

Denk maar aan een gewichtheffer die op zo’n halterbank ligt. Hang je daar elke dag een paar kilo extra aan? Dan komt ie al snel klem te zitten tussen de stang en de bank als hij (of zij) niet sterk genoeg is, te weinig support heeft of nog niet de juiste techniek beheerst om dat gewicht goed hoog te houden.

Waar ik dan wel in geloof?

In jou.

Dus als ik al een belofte zou doen, is het dat ik je leven leuker en makkelijker maak. En écht naar jou kijk. Naar jouw leven en jouw bedrijf. En aan welke knoppen jij dan het beste kunt draaien om dat bedrijf op een gezonde en duurzame manier te laten groeien die perfect bij je past.

Lijkt me heerlijk

Hier kom ik vandaan

Ik had geen fijne thuissituatie en ging daarom op mijn 17de al uit huis.

Met m’n VWO-diploma op zak zette ik niet de volgende logische stap (studeren), maar ging ik eerst doen wat ik moest doen om voor mezelf te kunnen zorgen (werken). In de avonduren haalde ik daarnaast mijn Bachelor Bedrijfskunde.

In 2020 ging ik ondernemen. Daarvoor werkte ik 14 jaar in de de makelaardij, hypotheekadvies en IT-branche waar ik vele lagen van zowel grote als kleine bedrijven zag.

En no worries, ik heb ook drie coachingopleidingen gevolgd. Daar leerde ik minder van dan van mijn functies in het bedrijfsleven en keuzes die ik maakte in mijn persoonlijke leven.

Maar misschien vind je het belangrijk om te weten of ik over de nodige certificaten beschik om mezelf een serieuze coach te noemen.

The answer is yes.

Ik leer je graag beter kennen

Ook dit is Yvette

  • Baasje (a.k.a. ondergeschikte) van Mila en Luna. Twee Basenji’s (vrij zeldzame honden) die niet kunnen blaffen
  • IT-nerd in hart en nieren
  • Manlief is ook ondernemer én IT nerd (hij heeft ook deze website gebouwd)
  • Eigenaar van een mini-trampoline (waarop ik al springend tientallen boeken per jaar lees)
  • Was vroeger vrijwilliger bij de schuldhulpverlening (en sta nu standby als ze het druk hebben)

Wil je nóg meer over mij weten?

In deze podcast word ik twee uur geïnterviewd door Jonathan Bouter. Je ontdekt welk pad ik heb bewandeld en welke bold moves ik heb genomen om te staan waar ik nu sta.