Wat ik zo geweldig vind aan Yvette is dat ze doorprikt, dingen concreet maakt en supergoed meedenkt

Romy Nijkamp

Ze heeft niet alleen geweldige "nerd skills" maar ook geweldige sociale vaardigheden

Tineke Zwart

Yvette heeft onlangs het hele proces onder de loep genomen van mijn membership. Hier zitten 300 leden in en het was totaal niet slim ingericht. Van aanmelden tot afmelden en alles ertussenin. Het kon allemaal veel slimmer.

Yvette heeft alles strak getrokken en ik ben zwaar onder de indruk van hoe ze dit heeft gedaan. Het hele proces is nu veel meer geautomatiseerd, verloopt daardoor vele malen soepeler en voor zowel mijn klanten en mijn team is het veel overzichtelijker.

Daarbij was de communicatie gedurende dit traject echt super fijn. Echt een dikke aanrader!

In 1 maand ging mijn omzet zelfs x 10!

Yvette heeft mij enorm geholpen met de groei van mijn business en op persoonlijk vlak. Ik ging van een dieptepunt naar vertrouwen.

Ze zag precies welke stappen juist voor mij waren. Dat resulteerde in een bizarre groei met mijn business. Yvette staat voor je klaar - op alle vlakken - en voelt feilloos intuïtief aan wat je nodig hebt.

Als je bereid bent het werk te doen kan Yvette je helpen om je grootste potentie te verzilveren.

Jorien Haubrich
Ik draai mijn hoogste omzet ooit terwijl ik minder werk
Iris Treffers

Mijn doel was om minder uren te gaan werken en meer vrije tijd te hebben. Ik hou van hard werken, vind mijn werk geweldig, maar de balans tussen werk en privé was echt een aandachtspunt.

Al twee weken na de start van het programma nam ik de woensdagmiddag vrij. Tegelijkertijd wilde ik wel mijn bedrijf verder laten groeien. Door de hulp van Yvette heb ik nu een schaalbaar aanbod en draai ik mijn hoogste omzet ooit. Mijn omzet blijft groeien, zonder dat ik daar harder voor hoef te werken.

Yvette staat altijd voor je klaar. Regelmatig stuurt ze een spraakberichtje of komt ze met een goed idee. Ze is niet alleen een coach waar ik terecht kan met mijn vragen, maar ook neemt zij zelf initiatief en denkt ze heel actief mee.

Daarnaast is Yvette heel technisch. Ben ik zelf ook, maar toch leer ik veel van haar. Zo heeft zij mij geholpen Zapier in te richten waardoor er veel dingen zijn geautomatiseerd.

Yvette is echt een topper van een coach. Daarom heb ik al 3x het programma verlengd.

Let op: ze besmet je wel met een stukje nerdiness

Maaike Cestari

Hoe ze 't flikt weet ik niet, maar ze zorgt er altijd voor dat ik na onze sessie on fire ben. Ondanks dat ze me altijd een confronterende spiegel voorhoudt en me met m'n neus op de soms vervelende feiten duwt.

Ze leerde me de afgelopen zes maanden te ondernemen op mijn eigen voorwaarden. Klinkt misschien afgezaagd, maar door haar werkwijze ben ik 't ook echt gaan doen.

Wil jij dit ook?

Het is heerlijk reviews te lezen. Maar ik geloof niet in one size fits all coaching. Elke klant is uniek en heeft andere doelen die een andere aanpak nodig hebben.

Ben jij benieuwd op welke manier je jouw bedrijf met een moeiteloos gevoel kan opschalen? Zonder belachelijke prijzen te vragen of je aanbod uit te kleden?

Plan dan een gratis call in en ontdek welke kansen ik voor je zie.

Geen sales call hoor, gewoon gratis coaching. Komen we er vanzelf wel achter of je net zo enthousiast bent als de dames op deze pagina.

Sounds good!

(Of lees gewoon lekker door, ook goed.)

Het is de beste investering die ik voor mijn bedrijf heb gedaan

Carlijn Evers

Ze helpt je om je bedrijf te bouwen op basis van JOUW behoeften

Lian Mutsers

Wanneer je jezelf liever nog even klein wil houden binnen je comfortzone van beperkende overtuigingen, ben je bij Yvette aan het verkeerde adres. Deze vrouw sees right through you.

Zij ziet jouw kracht en weet precies hoe jijzelf én jouw klanten deze ook gaan zien. Ja, dat kan confronterend zijn maar tegelijkertijd is Yvette liefdevol met het hart op de juiste plek.

Haar unieke missie hierbij is om jou een zo groot mogelijke impact te laten maken met zo weinig mogelijk inspanning. Ongecompliceerd en to the point.

Yvette is thuis op alle vlakken van het online ondernemen en buitengewoon betrokken. Ze is een echte aanrader voor iedereen die zijn/haar droombedrijf wil bouwen en in het bijzonder voor mensen die de neiging hebben om daarin voorbij te gaan aan zichzelf.

Ze voelt precies aan wat je nodig hebt

Uit enthousiasme en stiekem ook uit angst denk ik altijd alles te moeten doen.

Dankzij Yvette heb ik focus, rust en mijn eigen werk routines gecreëerd.

Super fijn om iemand te hebben die precies aanvoelt wat je nodig hebt zodat je niet alleen met je business maar ook als mens groeit.

Philine Hatzmann
Yvet is echt op alle vlakken een enorme aanwinst voor mijn bedrijf
Romy Brouwer

Ze voelt gewoon letterlijk waar de focus mag liggen. Vaak kom je zelf met allerlei problemen en vragen alleen meestal is dat toch niet de echte zere plek.

Yvet voelt haarfijn aan wat er moet gebeuren business wise. De ene sessie wordt er meer gewerkt aan mijn energie en mindset en de volgende keer hebben we weer een hele technische sessie en praten we over alle mogelijkheden m.b.t. automatiseren, handige programma's etc.

Daarnaast snapt ze heel goed hoe zaken als sales en marketing werken en heb ik gewoon echt het gevoel dat ik met al mijn vragen bij Yvet terecht kan.

Ik ben in korte tijd enorm gegroeid met mijn bedrijf. Ik trek aan alle kanten klanten aan en qua planning & organisatie is alles een stuk meer geprofessionaliseerd. Daar worden mijn klanten weer enorm blij van en dat zorgt weer voor meer nieuwe klanten.

De WhatsApp support is ook super fijn. Yvette is voor mij echt een topcoach en ik ben bang dat ik niet meer zonder haar door wil haha.